Zi metodică la Biblioteca Publică Comunală Victoria

 

Tema: Proceduri de prelucrare și evidență a documentelor de bibliotecă

Scopul: Cunoașterea tuturor pașilor ce trebuie urmați, a metodelor de lucru stabilite și a regulilor de aplicat în vederea realizării activităților specifice.

Locația: Biblioteca Publică Comunală Victoria

Data: 23.02.2017

Participanți:  3 bibliotecari din bibliotecile publice comunale, 4 membri ai Comisiei de Coordonare și Îndrumare Metodică de la Biblioteca Județeană “Gh. Asachi” Iași și 1vizită fulger a domnului primar).

 Prezentări: 

Procedura Operațională: Împrumutul Interbibliotecar al Publicațiilor

Procedura Operațională: Informarea și instruirea utilizatorilor

Procedura Operațională: Informarea și documentarea comunitară a beneficiarilor interni și externi

Concluzii:

Ziua Metodică din 23.02.2017, s-a desfășurat în același climat profesional de calitate cu care ne-am obișnuit încă de la începutul activității comisiei. Atât procedurile prezentate cât și discuțiile au răspuns scopului întâlnirii. Discuțiile profesionale s-au desfășurat într-o atmosferă de încredere și profesionalism. Schimbul de informații și cunoștințe a fost benefic de ambele părți. Fiecare dintre noi a avut de învățat câte ceva de la ceilalți colegi și a plecat mai bogat în cunoștințe și informații decât atunci când a trecut pragul bibliotecii gazdă din Victoria. Bucuria de început a spațiului generos în care își desfășoară activitatea biblioteca a fost umbrită, spre finalul întâlnirii, de cuvintele și atitudinea plină de suficiență a domnului primar.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva