Zi metodică la Biblioteca Comunală Sinești

 

Tema: Statistica de bibliotecă

Scopul: Colectarea unor date statistice şi a altor tipuri de date ce descriu activitatea bibliotecii şi analizarea acestor date în scopul evaluării performanţei sau, cu alte cuvinte, compararea a ceea ce face biblioteca (performanţă) cu ceea ce trebuie să facă (misiune) şi cu ceea ce vrea să realizeze (scopuri).

Locația: Biblioteca publică comunală Sinești

Data: 29.06.2017

Participanți: 6 ( 2 bibliotecari din bibliotecile publice comunale și 4 membri ai Comisiei de Coordonare și Îndrumare Metodică de la Biblioteca Județeană “Gh. Asachi” Iași).

 Prezentări:

Introducere în tematica ce urmează a fi dezbătută

Comentarea Chestionarului statistic CULT.1 

Prezentarea paginii de facebook Informare Comunitară-Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași

Concluzii :

Ziua Metodică din 29.06.2017, s-a desfășurat în același climat profesional de calitate cu care ne-am obișnuit încă de la începutul activității comisiei. Precizările metodologice pentru Chestionarul CULT1 cât și discuțiile au răspuns scopului întâlnirii.

Discuțiile profesionale s-au desfășurat într-o atmosferă de încredere și profesionalism în spațiul primitor al bibliotecii publice comunale  din Sinești.

Doamna Elena Tomușescu, colega noastră din Sinești împreună cu doamna profesoară de limba română de la Școala gimnazială Stornești, Ana Valeriu, ne-au pregătit o surpriză minunată de încheiere a Zilei metodice : audierea Grupului vocal al clasei a VIII-a a Școlii gimnaziale Stornești, care ne-au cântat și ne-au încântat cu un adevărat recital de muzică și poezie.

Schimbul de informații și cunoștințe a fost generos și benefic de ambele părți. Fiecare dintre noi a avut de învățat câte ceva de la ceilalți colegi și a plecat mai bogat în cunoștințe și informații decât atunci când a trecut pragul bibliotecii gazdă din Sinești.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva