Zi metodică la Biblioteca Comunală Holboca

 

Tema: Statistica de bibliotecă

Scopul: Colectarea unor date statistice şi a altor tipuri de date ce descriu activitatea bibliotecii şi analizarea acestor date în scopul evaluării performanţei sau, cu alte cuvinte, compararea a ceea ce face biblioteca (performanţă) cu ceea ce trebuie să facă (misiune) şi cu ceea ce vrea să realizeze (scopuri).

Locația: Biblioteca publică comunală Holboca

Data: 20.07.2017

Participanți: 9 ( 5 bibliotecari din bibliotecile publice comunale și 4 membri ai Comisiei de Coordonare și Îndrumare Metodică de la Biblioteca Județeană “Gh. Asachi” Iași).

Prezentări:

Introducere în tematica ce urmează a fi dezbătută

Comentarea Chestionarului statistic CULT.1 

Comentarea Secțiunii Împrumut Interbibliotecar din Chestionarul statistic CULT.1 

Concluzii :

Ziua Metodică din 20.07.2017, s-a desfășurat în același climat profesional de calitate cu care ne-am obișnuit încă de la începutul activității comisiei. Precizările metodologice pentru Chestionarul CULT1 cât și discuțiile au răspuns scopului întâlnirii.

Discuțiile profesionale s-au desfășurat într-o atmosferă de încredere și profesionalism în spațiul primitor al bibliotecii publice comunale  din Holboca.

Schimbul de informații și cunoștințe a fost generos și benefic de ambele părți. Fiecare dintre noi a avut de învățat câte ceva de la ceilalți colegi și a plecat mai bogat în cunoștințe și informații decât atunci când a trecut pragul bibliotecii gazdă din Holboca.

 

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva