Zi metodică la Biblioteca Comunală Andrieșeni

Scopul: Cunoașterea tuturor pașilor ce trebuie urmați, a metodelor de lucru stabilite și a regulilor de aplicat în vederea realizării activităților specifice.

Locația: Biblioteca Publică Comunală Andrieșeni

Data: 23.03.2017

Participanți: 7 ( 3 bibliotecari din bibliotecile publice comunale și 4 membri ai Comisiei de Coordonare și Îndrumare Metodică de la Biblioteca Județeană “Gh. Asachi” Iași).

Prezentări: 

Procedura Operațională: Imprumutul Interbibliotecar al Publicațiilor – Bibliograf A. Dvoracic

Procedura Operațională: Informarea și documentarea comunitară a beneficiarilor interni și externi – Bibliograf A. Dvoracic

 

Ziua Metodică din 23.03.2016, s-a desfășurat în același climat profesional de calitate cu care ne-am obișnuit încă de la începutul activității comisiei. Atât procedurile prezentate cât și discuțiile au răspuns scopului întâlnirii.

Discuțiile profesionale s-au desfășurat într-o atmosferă de încredere și profesionalism în spațiul extrem de modest dar primitor și cald al bibliotecii publice din Andrieșeni. Poate mai mult decât oriunde în altă bibliotecă comunală din județ, aici materializarea proverbului „Omul sfințește locul” este evidentă încă de la intrarea în bibliotecă. Odată intrați în bibliotecă, vocația colegei noastre este manifestă la orice pas ! Cu resurse financiare proprii și cu iubire de carte și de oameni, colega noastră, Ana Tesoi Niculescu, a adunat creațiile în poezie și proză a doi elevi de clasa a II-a  – Denis Gabriel Vlădeanu și Diana Parascheva Coșuleanu – în două volume – Denis a început să scrie și Încerc și eu să scriu o carte cu de toate – făcându-le o surpriză minunată și neașteptată atât celor doi autori, precum și familiilor acestora când le-a înmânat cărțile lor de Ziua Comunei Andrieșeni !

Schimbul de informații și cunoștințe a fost benefic de ambele părți. Fiecare dintre noi a avut de învățat câte ceva de la ceilalți colegi și a plecat mai bogat în cunoștințe și informații decât atunci când a trecut pragul bibliotecii gazdă din Andrieșeni.

comentarii (2)

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva