Trick or Treat? Creativity and Halloween

14876624_1018761888270256_7049595590406050509_o

Halloween la Liceul Teoretic „Al. I Cuza” Iași: sărbătoarea adoptată și la noi a fost marcată de elevii mai mici sau mai mari, fiecare însă a ales un alt mod de a celebra această zi: ca o sărbătoare a toamnei, un festival al bostanilor sau ca o parada a costumelor.

Așa că, de Halloween, elevii claselor a V-a A și B s-au costumat în diferite personaje, au pregătit lampioane din bostani, au decorat sala de curs cu ghirlande și au realizat desene specifice temei.

Colegii lor mai mari din clasa a IX-a E, au povestit despre semnificația și legendele legate de Halloween, s-au pictat pe față și au degustat din dulciurile pregătite chiar de ei. „M-am inspirat din filmul Batman și întruchipez pentru o zi un personaj fantastic. Contrar aparențelor, în viața de zi cu zi sunt un om normal, cu preocupări normale. De Halloween ne permitem sa ne manifestam liber, dar tratăm cu maxima seriozitate orele de curs” a menționat una dintre participante.

Eforturile le-au fost răsplătite cu bomboane, diplome, materiale promoționale precum și cu oportunitatea de a primi, gratuit, permise de acces la biblioteca noastră.

Mulțumim doamnelor profesoare Simona Lupu și Gianina Roman pentru invitația de le fi alături și-i așteptăm pe toți să folosească permisele de acces la bibliotecă cu ocazia vizitei pe care ne-o vor face ca urmare a participării la programul Caravana American Corner.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva