Tradiții de iarnă în Țara Vrancei

carte-si-traditie

Miercuri, 7 decembrie 2016, de la ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi”, Asociația „AFECT” și Căminul de Bătrâni „Sf. Împărați Constantin şi Elena” Iași vă invită la o nouă întrunire despre obiceiurile și tradițiile noastre populare „Tradiții de iarnă în Țara Vrancei”.

Doamna Atena Gaspar, de la Asociația „AFECT”,  va desluși împreună cu auditoriul tainele meșteșugărești, dar și cele simbolice și artistice ale artei populare românești din această frumoasă zonă a țării.

Reprezentanți de la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” vor aduce în prim plan cărțile: „Locuri și legende Vrâncene” și „Zona etnografică Vrancea”, aflate în colecțiile proprii.

Manifestarea are loc în cadrul proiectului „Carte și tradiție românească” al Bibliotecii Județene, proiect ce își propune să încurajeze cunoașterea, cultivarea și prezervarea tradițiilor românești, cu precădere a celor din zona Moldovei.

Vă aşteptăm miercuri, 7 decembrie 2016, începând cu ora 10.00, la Centrul pentru persoane vârstnice – Direcția de Asistență Comunitară Iași, din Aleea Rozelor nr. 20.

Informații suplimentare puteți obține pe pagina de web: www.bjiasi.ro

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva