Școala ALTFEL în biblioteca ALTFEL

Școala ALTFEL în biblioteca ALTFEL – lecție nonformală cu elevii clasei a VI-a de la Colegiul Național „C. Negruzzi” Iași la Biblioteca Județeană „Gh.Asachi”Iași – secția Împrumut pentru copii.

Se poate spune că ultima zi din luna martie și ultima zi din săptămâna cu Școala ALTFEL A Colegiului Național „C. Negruzzi” Iași a fost altfel pentru elevii clasei a VI-a, care au ajuns la secția Împrumut pentru copii a Bibliotecii Județene. Însoțiți de profesorul lor, odihniți și vioi, tinerii au participat la o lecție nonformală, în care au primit informații despre colecțiile de documente și serviciile puse la dispoziția utilizatorilor în biblioteca publică, cărți cerute și citite, noutăți apărute, ultimul trend în materie de lectură.

Interesați și curioși totodată, cei prezenți au fost parte activă în dialogul inițiat de bibliotecari, nerămânând datori la capitolul întrebări.

Finalul întrevederii a fost și mai relaxat, petrecut printre cărțile din rafturi, răsfoite de mâine atente și nerăbdătoare.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva