Școala ALTFEL cu clasa zero de la Școala „Ștefan Bârsănescu” Iași

În data de 6 iunie 2017 au trecut pragul bibliotecii județene, la Secția Împrumut pentru copii, elevii clasei  0, de la Școala „Ștefan Bârsănescu” Iași, însoțiți de d-na Irimia, profesor învățământ primar, alături de câțiva părinți.

Ziua alocată comunicării cu cartea și lectura din săptămâna cu Școala ALTFEL a fost plăcut petrecută de micii cititori printre povești și informații despre bibliotecă, despre lumea din jurul lor, care se regăsește și în paginile scrise. Și-au dovedit unul altuia că pot citi și pot fi ascultați cu respect și în liniște de către colegii lor.

Informațiile despre cum poți deveni utilizator al bibliotecii cu acte în regulă au fost stocate și accesate aproape instantaneu atunci când au realizat că spațiul unde jocul se întâlnește cu lectura , adică Ludoteca era la un pas distanță de ei. Entuziasmați de variantele puse la dispoziția lor pentru petrecerea unui timp liber de calitate alături de părinți, au plecat spre școală, cu intenția foarte clară de a reveni, timpul petrecut în bibliotecă, printre cărți  fiind prea scurt pentru sufletul lor.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva