Școala ALTFEL: „Adolescența și cartea”

 

ADOLESCENȚA  și  CARTEA  și-au  dat  întâlnire  marți,  23 mai,  la  Filiala ”Ion Creangă” a Bibliotecii Județene ”Gh. Asachi”.

Plini de curiozitate,  elevii clasei a X-a  C a Colegiului Tehnic de Electronică  și Telecomunicații ”Gh. Mârzescu”, însoțiți de doamnele profesor  Otilia Ursache și Dana Punei, au trecut, pentru prima oară, pragul filialei noastre.

În spațiul generos și primitor, adolescenții au făcut cunoștință cu fondul de carte al bibliotecii și au fost informați cu privire la toate serviciile gratuite pe care acest lăcaș de cultură le oferă.

Aflați la vârsta marilor întrebări și a căutării propriei identități, solicitările lor s-au îndreptat, în special, către publicații din domeniul psihologiei și al filosofiei, dar și către cărți de beletristică ale unor autori preferați în rândul  categoriei lor de vârstă: John Green, Stephen King,  J. R. R. Tolkien, Suzanne Collins sau J. K. Rowlling.

De un real interes în rândul elevilor s-au bucurat cele peste 1000 de filme (în format DVD și Blu-ray)  ce aparțin colecției filialei, mulți dintre ei manifestându-și deja interesul  de a se număra printre spectatori, în spațiul atrăgător al videotecii.

 

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva