Săptămâna PSI la a XI-a ediție

banner_saptamana_psy_2

Te-ai întrebat vreodată care sunt motivele inconștiente pentru care îți alegi un partener, o profesie sau un curs în viață? Dacă vrei să înțelegi cum se învârt rotițele din mintea ta atunci când iei o decizie vitală, atunci când îți pui o mască și joci un rol sau în clipele în care ești copleșit de somatizări, anxietăți și impulsuri care nu știi de unde vin, te invităm la atelierele de psihologie din ediția de toamnă a Săptămânii PSI, organizată de Editura Trei și Librăriile Cărturești.

Vino între 7 și 13 noiembrie în librăriile Cărturești din 6 orașe din țară și întâlnește-i pe cei mai dedicați și mai experimentați psihologi și psihoterapeuți din urbea ta. Vei putea discuta despre adicții, despre personalitate și profesie, despre partea pozitivă a emoțiilor negative, despre parenting și probleme de cuplu, dar și despre ce se întâmplă într-o psihoterapie.

Săptămâna PSI va avea loc în București (Verona), Iași (Palas), Cluj (Iulius Mall), Timișoara (Iulius Mall, Mercy), Brașov și Arad, iar cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor fi reduse cu 25% în perioada 7-13 noiembrie 2016 în toată rețeaua Cărtureștilor. Intrarea este liberă.

PROGRAM IAŞI – Librăria Cărtureşti – Palas

  1. Marți, 8 noiembrie – ora 18.30

Sensul de ieri la omul de azi

Invitat: Cristian Petrescu

  1. Miercuri, 9 noiembrie – ora 18.30

Cuvintele care vindecă

Invitat: Ion Dafinoiu

  1. Joi, 10 noiembrie – ora 18.30

Practici terapeutice în lucrul cu trauma, abuzul și violența

Invitați: Nicoleta Dumitru, Andreea Muraru

  1. Sâmbătă, 12 noiembrie – ora 11.30

Dependența – a cui este problema?

Invitați: Alina Ciupercovici, Dana Macoveiciuc

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva