Prima ediție Youth Fest

youth-m

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”, prezentă la prima ediție Youth Fest

23-25 septembrie 2016, Parc Casa Pogor Iași

Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași în colaborare cu Asociația Studenților Chimiști Ieșeni (ASCIS) vă invită la prima ediție a Youth Fest, care se va desfășura în perioada 23-25 septembrie 2016, în intervalul orar 17.00 – 21.00, în Grădina de la Casa Pogor Iași. Proiectul este finanțat de Consiliul Județean Iași conform Legii nr. 350/2005.

YouthFest este un proiect ce vizează promovarea în rândul tinerilor ieșeni a multiplelor modalități de petrecere a timpului liber într-un mediu organizat, dar și a educației non-formale. Festivalul are trei domenii de interes: Artiști, Organizații și Sport. În cele trei zile de festival, publicul  poate participa la o varietate de activități recreative și educative.

Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași este unul dintre partenerii festivalului și vă așteaptă cu informații despre bibliotecă și cum puteți deveni voluntar al bibliotecii; informații despre programele și proiectele culturale ale bibliotecii. De asemenea, puteți citi orice carte sau face schimb de cărți la punctul de book-crossing amenajat la stand (puteți în acest fel să vă actualizați titlurile din biblioteca personală).

Permisele de acces la serviciile bibliotecii vor fi eliberate GRATUIT!

Programul integral al festivalului YouthFest îl găsiți pe pagina  www.facebook.com/Youth-Fest.

YouthFest se înscrie în proiectul Biblioteci în parcuri al Bibliotecii Județene Iași.

Vă așteptăm cu drag!

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva