Prieteniile se leagă la bibliotecă: expoziție de carte din colecțiile bibliotecii

Prieteniile se leagă la bibliotecă…

Biblioteca Județeană „Gh.Asachi” Iași – biroul Împrumut pentru copii v-a pregătit noi surprize literare cu ajutorul editurii RAO. Cititorii mici și mari, iubitori de lectură bună, căutători de noi orizonturi și doritori de prietenii trainice, pot lectura la Ludotecă, Sala de lectură pentru copii, sau – de ce nu ? – acasă, singuri sau cu ajutorul părinților, cărți absolut minunate.

Haideți să începem cu neînfricatul Tom inimă curată de Jan Beck, Căluțul alb de  Elizabeth Goudge și Tarta cu mere a speranței de Sarah Mooore Fitzgerald. Iar pentru cei mici, propunerea este aceea de a citi și a ne juca împreună; Spune-mi CÂTE, DE CE ? , Marea carte a corpului omenesc, 365 de activități științifice – câte una pentru fiecare zi a anului, 50 de povești  cu prințese sunt adevărate provocări și negreșit ”lecții pentru viață”.

Așteptăm impresiile, gândurile voastre, chiar și desenele cu noii voștri prieteni, la sediul nostru, de luni până sâmbătă, cu o singură condiție : să citiți întâi surprizele literare!

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva