„Prietenie… pe o… sfoară”: final de proiect

În luna aprilie a acestui an s-a desfășurat la Biblioteca Județeană Gh.Asachi Iași – biroul Împrumut pentru copii proiectul PRIETENIE …PE O …SFOARĂ, ediția a V-a. Inițiat de Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, acest proiect a completat calendarul activităților dedicate Zilei Internaționale a Cărții pentru Copii și, implicit aniversarea povestitorului Hans Christian Andersen, pe data de 2 aprilie.

Imaginile personajelor din poveștile anderseniene au prins viață și culoare sub creioanele din mâinile nerăbdătoare ale copiilor, iar planșele lor au ajuns în peste 15 biblioteci județene din țară, după ce au fost expuse inițial la sediul Bibliotecii  Județene Gh.Asachi Iași.  Astfel s-au împrietenit cu biblioteca , cu cartea și lectura peste 100 de copii – preșcolari și elevi ai claselor primare din Iași, care și-au pus numele pe reușitele desene.

Mulțumim participanților – copii și adulți, preșcolari, elevi, profesori și părinți care au pus umărul în realizarea acestei frumoase prietenii și îi așteptăm să revină, să rămână prietenii adevărați ai cărților și lecturii.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva