Prietenie… pe o… sfoară

În ziua de 13 aprilie 2017, la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași – secția Împrumut pentru copii, s-a desfășurat o altă sesiune a proiectului Prietenie… pe o… sfoară, iar protagoniștii acestei întâlniri au fost elevii clasei I, de la Școala „Ștefan Bârsănescu” Iași, însoțiți de d-na Iulia  Munteanu, profesor învățământ primar.

Prietenia copiilor cu poveștile lui Hans Christian Andersen a devenit evidentă pe parcursul întâlnirii, dar au fost receptivi la informațiile despre viața și opera povestitorului și în special, au înțeles cum și de ce ziua sa de naștere – 2 aprilie, a fost declarată Ziua Internațională a cărții pentru copii. Au răsfoit cărțile de povești și în funcție de povestea preferată, au ales desenul pe care l-au colorat cât mai conștiincios, atent și creativ.

Proiectul Prietenie… pe o… sfoară este inițiat de Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov și se află la a 5-a ediție.

Mulțumim noilor și micilor noștri prieteni de la Școala „Ștefan Bârsănescu” Iași; îi așteptăm să revină în bibliotecă pentru a face față și altor provocări.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva