Portativul literelor

portativul literelor site

Improvizație în blues

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” în parteneriat cu Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași invită publicul interesat sâmbătă, 29 noiembrie 2014, începând cu ora 9.30, la Sala de Lectură, la compilația muzicală „Improvizație în blues”.

Evenimentul se desfășoară în cadrul Proiectului „Portativul literelor” care își propune să materializeze fuziunea dintre literatură și artele muzicale, prin organizarea unor întâlniri periodice cu activități tematice în care să fie implicați elevi, studenți, cadre didactice, părinți, bunici, cât și alți beneficiari ai comunității ieșene.

Tema pentru această întâlnire a fost propusă de voluntarul Robert Cozma, student în anul al III-lea, Secția Compoziție Jazz din cadrul Universității de Arte „George Enescu”, care ne va aduce în prim plan un scurt istoric al blues-ului tradițional (repere istorice și stilistice), reprezentanții lui și ne va încânta cu câteva teme de blues reprezentative. Robert Cozma este coordonat de lect. univ. dr. Cristina Răducan.

La întâlnire au fost invitați elevi de la Colegiul „C. Negruzzi”, Colegiul Național Iași, Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Colegiul Național „Emil Racoviță”.

Vă aşteptăm sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 9.30, la Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile comerciale Ştefan cel Mare, nr. 8-10.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva