Păsări și arbori

pasari

Luni, 28 martie 2016, ora 10.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași și Agenția de Protecția Mediului Iași, în parteneriat cu Societatea Ornitologică Română, Universitatea de Științe Agricole şi Medicină
Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Facultatea de Horticultură și S.C. APAVITAL S.A. Iași, demarează o nouă activitate în cadrul proiectului „Biblioteca arborilor”, numită „PĂSĂRI și ARBORI”.
Elevi ai Liceului Tehnologic „Petru Poni” din Iași (profilul „Resurse naturale și protecția mediului”), coordonați de profesorii liceului vor construi căsuțe pentru păsări.

Ornitolog Lucian Fasolă Mătăsaru de la Societatea Ornitologică Română, alături de biolog Ramona Ciobanu și ing. Carol Cristof de la Agenția de Protecția Mediului Iași, ne vor prezenta modalitățile de construire a căsuțelor în funcție de fiecare specie ornitologică.

Activitatea are loc la Sala de festivități a Liceului Tehnologic „Petru Poni” din Iași, urmând ca în cadrul „Săptămânii Altfel” (18-22 aprilie), căsuțele să fie montate în Parcul Copou.

„Biblioteca arborilor” se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva