O nouă viață pentru Poveste

„Hai să dăm mână cu mână!”

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” și Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, alături de Școala Gimnazială „D.A. Sturdza” demarează miercuri, 25 ianuarie 2017, începând cu ora 13.00, la Școala Gimnazială „D.A. Sturdza”  activitatea O nouă viață pentru Poveste.

Întâlnirea se va desfășura sub egida Proiectului „Culorile cărții” care dorește să pună în valoare zona de convergență a literaturii cu artele plastice și își propune să organizeze activități tematice periodice în care să fie implicați elevi, studenți, cadre didactice, părinți, bunici cât și alți beneficiari ai comunității ieșene.

Ne propunem să lecturăm povești alături de bibliotecarii noștrii și să transformăm povestea în creație artistică.

În data de 25 ianuarie, vom citi alături de elevii și cadrele didactice participante, legenda „Moș Ion Roată și Unirea”. În a doua parte a activității vom picta pe această temă în cadrul Atelierului de Creație „Voroneț”, al școlii.

Tot în aceeași zi dar la orele 17.00 vom merge la Filiala „Ionel Teodoreanu” a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, unde în urma unui atelier de origami vom organiza macheta intitulată – „Hai să dăm mână cu mână!”.

Alături de partenerii proiectului menționați în prima parte trebuie să amintim aici contribuția voluntarei Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, ing. Roxana Anghel, coordonarea din partea asistent univ. dr. Ana-Maria Aprotosoaie-Iftimi și nu în ultimul rând profesoarel pentru învățământ primar: Cristina Corcaci, Veronica Maxim, Carmen Tudorache și Viorica Chirilă.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva