O carte pentru vârsta a treia: scriitori ruși

o-carte-pentru-15-noiembrie

Marți, 15 noiembrie 2016, începând cu ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iași, Asociația „AFECT” și Căminul de Pensionari „Sf. Constantin şi Elena” vă invită la o nouă întâlnire din cadrul proiectului „O carte pentru vârsta a treia”.

De această dată vom prezenta ultimele ediții ale cărților scriitorilor ruși: Ivan Sergheievici Turgheniev –„Prima iubire” și Feodor Dostoievski – „Jurnal de scriitor”.

Viața și opera celor doi scriitori, reprezentanți de marcă ai literaturii ruse, vor fi aduse în prim plan de către psiholog Adina Umaniuc.

„O carte pentru vârsta a treia” este parte a programului „Biblioteca ta” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și se adresează seniorilor. Prin acest proiect ne propunem să valorificăm potențialul bibliotecii prin deschiderea unor puncte de împrumut realizate în parteneriat cu centrele de cartier și căminele pentru pensionari și prin organizarea unor activități de recreere destinate lor (întâlniri cu scriitori, prezentări de carte și audiții muzicale etc.).

Vă aşteptăm marți, 15 noiembrie 2016, la Căminul de Pensionari „Sf. Constantin şi Elena” (Bucium).

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva