O carte pentru vârsta a treia: Henrik Ibsen – „Fantomele”

o-carte-pentru-18-octombrie

Marți, 18 octombrie 2016, începând cu ora 10.30, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iași, Asociația „AFECT” și Căminul de Pensionari „Sf. Constantin şi Elena” vă invită la o nouă întâlnire din cadrul proiectului „O carte pentru vârsta a treia”.

Reuniunea va aduce în prim plan ultima ediție a cărții „Fantomele” a dramaturgului norvegian Henrik Ibsen, scriitor considerat părintele teatrului modern european, unul dintre reprezentanții de seamă ai dramei de idei din literatura mondială.

Cu această ocazie, vom prezenta și alte cărți ale sale din colecțiile bibliotecii. Gazda noastră va fi Atena Gaspar, președintele Asociației Afect Iași.

„O carte pentru vârsta a treia” este parte a programului „Biblioteca ta” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și se adresează seniorilor. Prin acest proiect ne propunem să valorificăm potențialul bibliotecii prin deschiderea unor puncte de împrumut realizate în parteneriat cu centrele de cartier și căminele pentru pensionari și prin organizarea unor activități de recreere destinate lor (întâlniri cu scriitori, prezentări de carte și audiții muzicale etc.).

Vă aşteptăm marți, 18 octombrie 2016, la Căminul de Pensionari „Sf. Constantin şi Elena” (Bucium).

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva