„Natura pentru sănătatea ta”: Enigme

Marți, 23 mai 2017, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași a organizat o nouă manifestare care s-a derulat în cadrul proiectului „Natura pentru sănătatea ta” cu titlul Enigme. Subiectul dezbaterii a fost despre capacitatea unor plante de a dărui beneficii și în același timp de a fi periculoase pentru consumul uman.

Evenimentul s-a desfășurat în Sala de Festivități a Colegiului Tehnic „Ion Holban”, de la ora 10.00. Invitatul special al întâlnirii, colonel (r) Romică Ichim a vorbit tinerilor despre riscurile consumului de droguri. Sfatul său a fost orientarea tinerei generații către lectură și alte activități constructive. Doamna psiholog Gabriela Vrabie a discutat cu elevii despre starea de dependență și implicațiile majore pe care le presupune. Voluntara Mariana Anton, membră a Societății Naționale de Crucea Roșie din România – Filiala Iași a vorbit de impactul consumului de droguri asupra sănătății. Reprezentatul bibliotecii a prezentat oferta de carte și activități ale instituției.

Alături de elevii colegiului organizator, coordonați de către directorii școlii și profesorii Răzvan Anghel, Liliana Cincă au participat elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, coordonați de profesoarele Oana Sardariu, Irina Diac și Laura Goriuc.

Partenerii proiectului sunt: Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Iași Colegiului Tehnic „Ion Holban”, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași și Agenția pentru Protecția Mediului Iași.

„Natura pentru sănătatea ta” se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva