„Natura pentru sănătatea ta” – Biodiversitatea și eu

Miercuri, 17 mai 2017, de la ora 12.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a desfășurat o nouă activitate din cadrul programului „Natura pentru sănătatea ta” – Biodiversitatea și eu, care a avut loc la Sala de festivități a Colegiului Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași.

Doamna Luminița Iconomu, reprezentant al Agenției pentru Protecția Mediului Iași a dezbătut subiectele: diversitatea biologică și ecologia, dezvoltarea durabilă pentru natură și oameni, turismul durabil și sustenabil.

Ing. dr. Roxana Anghel de la Facultatea de Horticultură ne-a explicat impactul biodiversității asupra florei, faunei și implicit asupra sănătății umane.

Elevii de liceu de la profilul protecția mediului vor fi coordonați de profesor Vasilica Daniela Serghie.

Reprezentanții bibliotecii au adus în prim plan cărțile din colecțiile bibliotecii care prezintă această temă atât de actuală și au înmânat elevilor noile permise de bibliotecă.

 

Partenerii proiectului sunt: Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Direcția Silvică Iași, Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” – Facultatea de Horticultură, Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară  „Vasile Adamachi” Iași și Centrul de Medicină Naturistă AROMA Iași.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva