„Natura pentru sănătatea ta” – Beneficiile Pădurii

 

Marți, 21 martie 2017, de la ora 12.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a susținut o nouă activitate din cadrul programului „Natura pentru sănătatea ta” cu titlul Beneficiile Pădurii.

Manifestarea s-a desfășurat la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași și a avut accent pe: Luna Pădurii (15 martie – 15 aprilie), Ziua astrologiei (19 martie), Ziua fericirii (20 martie), Ziua apei (22 martie), Ziua meteorologiei (23 martie), care au ca puncte comune: copacul și cartea.

Elevii de liceu de la profilul protecția mediului, coordonați de prof. Vasilioca Serghie, au fost informați de către ing. silvic Cătălin Muscalu de la Romsilva asupra modalităților de regenerare a pădurilor din județul Iași. Ing. dr. Roxana Anghel de la Facultatea de Horticultură a evidențiat beneficiile pădurii asupra sănătății. Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Iași au prezentat rolul pădurii în protejarea mediului, Pădurea Uricani – sit NATURA 2000.

Reprezentanții bibliotecii au recomandat cărțile din colecțiile bibliotecii care expun ca subiect principal pădurea realist și abstract.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva