Natura pentru sănătatea ta

Vineri, 17 februarie 2017, de la ora 13.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași desfășoară o nouă manifestare din cadrul programului „Natura pentru sănătatea ta”, care va avea loc la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași.

Elevii de liceu de la profilul protecția mediului vor afla de la ing. dr. Roxana Anghel și ecolog Ramona Ciobanu despre efectele poluării apelor, impactul asupra Ariilor Protejate și implicațiile asupra sănătății.

Reprezentanții bibliotecii vor aduce în prim plan cărțile din colecțiile bibliotecii care prezintă această temă atât de actuală.

Partenerii proiectului sunt: Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” – Facultatea de Horticultură, Centrul de Medicină Naturistă AROMA Iași, Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași și Agenția pentru Protecția Mediului Iași.

„Natura pentru sănătatea ta” este programul care își dorește să pună în evidență importanța protejării mediului în care trăm, gândim, citim și se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva