Natura pentru sănătatea ta

Marți, 13 decembrie 2016, începând cu ora 12.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași desfășoară o nouă manifestare din cadrul programului „Natura pentru sănătatea ta”.

Manifestarea va avea loc la Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași – Facultatea de Horticultură.

Elevi de la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași vor vizita laboratorul și spațiile de lucru a domnului profesor Constantin Milică.

Acesta va dezvălui participanților modul de a obține cât mai multe beneficii la producerea extractelor terapeutice.

Partenerii proiectului sunt: Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” – Facultatea de Horticultură, Centrul de Medicină Naturistă AROMA Iași, Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași și Agenția pentru Protecția Mediului Iași.

„Natura pentru sănătatea ta” este programul care își dorește să pună în evidență importanța protejării mediului în care trăm, gândim, citim și se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail programe@bjiasi.ro.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva