Natura pentru sănătatea ta

natura-sanatatea-14-noiembrie

Luni, 14 noiembrie 2016 începând cu ora 13.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași deschide a treia ediție a proiectului Natura pentru sănătatea ta. Manifestarea va avea loc Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași – Sala de festivități.

Vom descoperi, alături de ing. dr. Roxana Anghel de la Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași – Facultatea de Horticultură, beneficiile plantelor medicinale.

Acest proiect, desfășurat de–a lungul anului școlar, va dezvălui participanților modul de cultivare și recoltare a plantelor medicinale, pentru a obține cât mai multe beneficii la producerea extractelor terapeutice.

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Iași ne vor vorbi despre flora medicinală protejată din județul nostru.

La această activitate sunt invitați elevii claselor de profil protecția mediului din școlile ieșene, coordonați de profesorii lor.

Partenerii proiectului sunt: Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” – Facultatea de Horticultură, Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași și Agenția pentru Protecția Mediului Iași.

 „Natura pentru sănătatea ta” este programul care își dorește să pună în evidență importanța protejării mediului în care trăm, gândim, citim și se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail programe@bjiasi.ro.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva