Lectură și sport în vacanță la Biblioteca Județeană Iași!

Joi, 20 iulie 2017 de la ora 16,00 vă invităm la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi (pe esplanada de la CUB – Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 10) unde vom desfășura o altă sesiune de lectură, sport și relaxare în cadrul proiectului de vacanță BIBLIOTECA DE SPORT (ediția a II-a).

Proiectul inițiat de Biblioteca Județeană Iași este implementat în parteneriat cu Școala de Dans Bel Art Iași, Clubul Kim Ho Dao Iași și Clubul Sportiv Master San din Iași.

Proiectul își propune să experimenteze noi instrumente eficiente pentru dezvoltarea și practicarea sportului ca metodă de incluziune socială prin lectură.

Pe scurt: participanții își vor alege cartea preferată din lista de titluri propusă în descrierea proiectului, se vor gândi la un cuvânt-cheie definitoriu, iar în ziua activității vor susține public un discurs de promovare a lecturii indiferent de forma creației literare. În partea a doua a activității, doritorii vor participa la sesiuni sportive. Săptămâna aceasta ne vom iniția în zumba dans cu  instructorul oficial de zumba-fitness, Adelina Lestezianu de la Școala de Dans Bel Art Iași.

Toți participanții (de la preșcolari… la pensionari) vor primi diplome, permise gratuite de intrare în bibliotecă și alte surprize din partea partenerilor. Vă așteptăm!

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva