„Iubire fără CNP”

 

De Valentine’s Day, seniorii au sărbătorit dragostea de… carte. Manifestarea a avut loc la sediul Asociației „Afect” din cadrul Direcției de Asistență Comunitară Iași, invitați au fost seniorii de la Căminul de Bătrâni „Sf. Împărați Constantin şi Elena” și membrii Asociaţiei Umanitare „Il Chicco”.

Programul pregătit special a cuprins: romanțe, cântece de primăvară, recital de fabule și poezie.

Reprezentanții bibliotecii au prezentat poezii despre carte, copii, bunici din cărțile: „O mie și una de poezii românești” și „Romanțe pentru mai târziu” de Ion Minulescu.

La eveniment a participat și primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, care a oferit flori și a felicitat două dintre senioarele Asociației „Afect”, aniversate în această zi.

„Iubire fără CNP” se desfășoară în cadrul proiectului „O carte pentru vârsta a treia” și se adresează seniorilor. Prin acest proiect, Biblioteca Județeană Iași își propune să valorifice potențialul bibliotecii prin deschiderea unor puncte de împrumut realizate în parteneriat cu centrele de cartier și căminele pentru pensionari și prin organizarea unor activități de recreere destinate lor.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva