În vizită la bibliotecă

15036247_1035233539956424_2736262311158030983_n

Elevii clasei a IX-a A de la Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu” Iași au ajuns azi, marți, 15 noiembrie 2016, la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, însoțiți de doamna profesor Flaviana Popinciuc.
Un prim pas în sediul bibliotecii a avut loc la Centrul de înscriere și referințe, unde elevii au aflat informații și referințele aferente înscrierii (s-au eliberat 20 de permise de acces în bibliotecă) și despre colecțiile de carte și serviciile specifice, puse la dispoziția a celor care vin în bibliotecă.

Tinerii elevi încrezători și optimiști au pătruns în labirintul cărților, parcurgând ca și vizitatori întreaga structura organizatorică de comunicare a colecțiilor și serviciilor de bibliotecă și găsind, unii dintre ei, cărțile preferate sau dorite. Grupul a vizitat toate departamentele bibliotecii și depozitul de carte veche și de patrimoniu.

Spațiul bibliotecii oferă întotdeauna o ambianță confortabilă adecvată studiului, accesului liber la raftul de referință, spațiu destinat activităților de animație culturală, unde lectura se completează cu jocul educativ, cărțile sau jucăriile.

Le mulțumim pentru vizită și îi mai așteptăm în biblioteca noastră!

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva