Exercițiu ALTFEL de Foto-Desen

Exercițiu ALTFEL de Foto-Desen
(Ateliere de stimulare a creativității prin
cunoașterea geo-istorică a Iașului)

Elevii clasei a V-a B de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Iași au venit astăzi, 22 februarie 2017, într-o vizită la Filiala „Garabet Ibrăileanu” însoțiți de profesorul de geografie Cătălina Asiminei și profesorul de desen Octavian Gâdici.

Elevii entuziasmați au făcut cunoștință cu spațiul filialei bibliotecii județene și fondul informațional de carte specifică vârstei lor. Grupul de copii au aflat informații și referințele aferente înscrierii, despre colecțiile de carte și serviciile de bibliotecă și respectiv, s-au eliberat permise de bibliotecă, s-au vizat și s-au împrumutat multe titluri de cărți pe care copii nu le-au putut rezista. Ambianță favorabilă și relaxantă adecvată studiului și lecturii precum și accesul liber la raft au conlucrat la o vizită deosebită la bibliotecă cu mare succes pentru copii, regăsind fiecare dintre ei bucuria cititului.

Inițiativa bibliotecii județene pentru activitatea „Exercițiu ALTFEL de Foto-Desen” pe care ne-am propus-o pentru elevi și care se desfășoară sub egida Clubului „Iubitor de Iași” din cadrul proiectului Culorile Cărții este cuprinsă în Programul Național „Școala Altfel” al școlii, desfășurându-se timp de o lună de zile (6 februarie – 6 martie 2017).

Scopul activității își propune facilitarea creșterii nivelului de informare asupra trecutului orașului nostru, cunoașterea și monitorizarea monumentelor și a potențialului geo-turistic, cât și creșterea gradului de participare și implicare a elevilor de gimnaziu la viața comunității, prin cultivarea și valorificarea potențialului creativ dat de fotografie și desen.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva