Eminescu și pedagogia

Miercuri, 18 ianuarie 2017, de la ora 12.00, la Sala de lectură a Bibliotecii Liceul Pedagogic „Vasile Lupu” Iași a avut loc manifestarea „Eminescu și Pedagogia”.

Domnul profesor Constantin Milică de la Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași – Facultatea de Horticultură a expus momentele principale din activitatea pedagogică a poetului Mihai Eminescu și interacțiunea acestuia cu Titu Maiorescu. De asemenea, a punctat cunoștințele sale despre domeniul pedagogic, cu exemple concrete.

Activitatea face parte din seria de manifestări „Drumuri prin memorie” din cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”. Acesta își propune, prin întâlniri periodice, să ofere un cadru prielnic discuțiilor despre călătorii, artă, muzică, descoperirea modalităților în care fiecare țară își relevă specificul cultural, concomitent cu prezentarea ofertei de carte a bibliotecii.

Partenerii proiectului de la această manifestare sunt: Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași – Facultatea de Horticultură și Liceul Pedagogic „Vasile Lupu” Iași.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva