Drumuri prin memorie: „Eminescu și Pedagogia”

Miercuri, 18 ianuarie 2017, începând cu ora 12.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită la manifestarea „Eminescu și Pedagogia”. Manifestarea va avea loc la Sala de lectură a Bibliotecii Liceului Pedagogic „Vasile Lupu” Iași.

Domnul profesor Constantin Milică, de la Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași – Facultatea de Horticultură, ne va expune cunoștințele sale despre noțiunea de pedagogie în general și activitatea pedagogică a lui Mihai Eminescu în special.

Drumuri prin memorie se desfășoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”, care își propune prin întâlniri periodice să ofere un cadru prielnic discuțiilor despre călătorii, artă, muzică, descoperirea modalităților în care fiecare țară își relevă specificul cultural, concomitent cu prezentarea ofertei de carte a bibliotecii.

Partenerii proiectului de la această manifestare sunt: Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași – Facultatea de Horticultură și Liceul Pedagogic „Vasile Lupu” Iași.

 

Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail programe@bjiasi.ro.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva