Despre Topârceanu, cu drag

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi”, Asociația „AFECT”, Căminul de Bătrâni „Sf. Împărați Constantin şi Elena” și Asociaţia Umanitară „Il Chicco” – Iaşi vă invită marți, 16 mai 2017, ora 10.00, să participați la activitatea „Despre Topârceanu, cu drag ” din cadrul proiectului „O carte pentru vârsta a treia”.

Vom celebra 80 de la moartea poetului anotimpurilor și a pastelurilor. În asentimentul acestei acțiuni, reprezentanții bibliotecii vor aduce în prim plan poezii, scrieri și înregistrări cu și despre George Topârceanu aflate în selecțiile Secției de artă și colecții speciale.

Prin acest proiect ne propunem să valorificăm potențialul bibliotecii, prin prezentarea colecțiilor existente și deschiderea unor puncte de împrumut realizate în parteneriat cu centrele de cartier și căminele pentru pensionari și prin organizarea unor activități de recreere destinate lor.

Vă aşteptăm marți, 16 mai 2017, începând cu ora 10.00, la sediul Centrul pentru persoane vârstnice – Direcția de Asistență Comunitară Iași, din Aleea Rozelor nr. 20.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva