Dans, dans, dans…!

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași invită iubitorii de dans vineri, 28 aprilie 2017, de la ora 13.00, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor Iași, Bd. Socola, nr. 34) la un eveniment special intitulat „Dans, dans, dans…!”.

Manifestarea are loc cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului, sărbătorită anual pe data de 29 aprilie și va debuta cu un spectacol de dans. Invitații întâlnirii – elevi cu palmares internațional de la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, coordonați de coregraful și profesorul Cristina Todi și trupa de dans a Colegiului Național „Emil Racoviță” Iași, CNER DANCE, îndrumată de profesor Mihaela Bogdan –, ne vor încânta cu momente artistice deosebite, prin care vor aborda stiluri de dans variate, de la cel de societate la cel modern.

Spectacolul va fi completat de o discuție interactivă despre arta, istoria și importanța dansului pentru societate, caracterul universal și, mai ales, beneficiile lui, discuție moderată de invitatul special, coregraf Cristina Todi.

Cu aceeași ocazie a fost amenajată și o expoziție de materiale audio cu muzică specifică stilurilor de dans, materiale aflate în colecțiile Sălii de Artă și Referințe.

Vă așteptăm.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva