Cerneală și celuloid – 007: Coordonata Skyfall

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă așteaptă joi, 13 iulie 2017, de la ora 17.30, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola nr. 34), la vizionarea gratuită a filmului de acțiune Skyfall (007: Coordonata Skyfall), al 23-lea film James Bond.

Rolul celebrului agent britanic este interpretat de Daniel Craig, care este la a treia apariție ca James Bond și cel de-al șaselea actor din ecranizările de lungmetraj. „Skyfall” este ultimul film din serie în care apare inegalabila Judi Dench. Producția a fost recompensată cu un Oscar pentru coloana sonoră, pentru melodia tematică Skyfall, interpretată de Adele.

Proiecția este în format Blu-ray și va fi completată de discuții despre romanele lui Ian Fleming, scriitorul care a dat viață personajului James Bond.

Moderatorului întâlnirii este jurnalistul Vlad Frânghiu.

Durata filmului: 2h23min.

Proiectul „Cerneală și Celuloid” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” își propune realizarea unor paralele între anumite filme și cărțile care le-au inspirat. Activitățile se desfășoară de două ori pe lună, din două în două săptămâni, iar intrarea este liberă.

Vă așteptăm.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva