Book-uria lecturii – Club de lectură cu voce tare pentru copii

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași așteaptă copiii, mai mici sau mai mari, la Clubul de lectură cu voce tare „Book-uria lecturii” care are loc pe tot parcursul lunilor iulie și august 2017, în fiecare miercuri, între orele 11.00 și 13.00 la Secția de Împrumut Carte pentru Copii de la sediul central. Cu același interes sunt așteptați să participe părinții și bunicii, care vor învăța cum să citească copiilor, astfel încât să le capteze atenția în timpul lecturii.

Vor intra în pielea personajelor din cărțile citite actorii Școlii de Teatru „ProfessArt” din Iași, coordonați de Luiza Cupceac. La prima sesiune, Paula Vrânceanu și Ilinca Minea au citit împreună cu copiii cărțile Petunia de Roger Duvoisin și Trandafirii englezești, autor Madonna. Îi așteptăm să revină și miercurea viitoare.

Sfat pentru părinți: Nu uitați să citiți zilnic, cu copiii dvs., minimum un sfert de oră. Cititul cu voce tare sporește concentrarea, dezvoltă memoria, relaxează și îmbunătățește relațiile între copii și părinți sau ceilalți membri ai familiei.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva