Biblioteca arborilor

Astăzi, 20 februarie 2017, ora 09.00, la Liceului Tehnologic „Petru Poni” din Iași  a avut loc o nouă etapă din cadrul proiectului „Biblioteca arborilor”.

Voluntara bibliotecii Marinela Bucătaru, studentă de la Facultatea de Horticultură, a vorbit despre importanța proiectării peisagistice  și a prezentat următoarea etapă din cadrul proiectului.

Elevii de la profilul „Resurse naturale și protecția mediului” al Liceului Tehnologic „Petru Poni” din Iași, coordonați de profesorii liceului au fost inițiați într-o altă modalitate de protejare a mediului înconjurător prin dezvoltarea unor locuri de recreere.

„Biblioteca arborilor” se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

Partenerii Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași, în desfășurarea acestei activități sunt: S.C. APAVITAL, și Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Facultatea de Horticultură.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva