Biblioteca arborilor

Luni, 20 februarie 2017, ora 09.00, la inițiativa Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și S.C. APAVITAL, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Facultatea de Horticultură, continuăm activitățile din cadrul proiectului „Biblioteca arborilor”.

Studenta Marinela Bucătaru, de la Facultatea de Horticultură, voluntara bibliotecii, ne va prezenta a altă etapă din activitatea de proiectare peisagistică din cadrul proiectului.

Ea este coordonată în această amplă lucrare de către șef lucrări dr. Tatiana Sandu și de către ing. dr. Roxana Mihaela Anghel.

Elevii de la profilul „Resurse naturale și protecția mediului” al Liceului Tehnologic „Petru Poni” din Iași, coordonați de profesorii liceului, vor fi inițiați în tainele proiectării peisagistice.

Susținem astfel ideea reciclării deșeurilor pentru a schimba drumul de la arbore la carte și a scoate în evidență importanța protejării mediului.

Activitatea are loc la Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași și va avea ca rezultat prezentarea modalității de protejare a mediului înconjurător prin dezvoltarea unor locuri de recreere.

„Biblioteca arborilor” se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva