Biblio-Școala de pietoni

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași împreună cu Inspectoratul de Poliție Iași – Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Crucea Roșie – Filiala Iași vor da startul unei noi sesiuni de informare marți, 21 februarie 2017, ora 10,00 la Colegiul Național Iași unde ne vom întâlni cu elevii de gimnaziu clasa a VII-a E în cadrul proiectului „Biblio-școala de pietoni” ediția a II-a.

Sesiunea de educație-informare-conștientizare va fi susținută de partenerii proiectului pe tema prevenirii accidentelor rutiere, acordarea primului ajutor în cazul unor situații extreme cu sfaturi și aplicații precum și modalitățile de petrecere  a timpului liber în siguranță.

Tuturor elevilor li se vor elibera BIBLIO-PERMISE DE PIETONI, pliante, materiale informative și promoționale dar și permise de acces în bibliotecă gratuit.

Proiectul este implementat în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Iași – Biroul de Analiză și Prevenirea Criminalității și Societatea Națională de Crucea Roșie – Filiala Iași și se desfășoară pe parcursul anului școlar 2016 – 2017 în unități de învățământ școlar/liceal din municipiul Iași.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva