Arta de vacanță

Începând cu data de 10 iulie 2017, în fiecare zi de luni, în intervalul orar 11.00 – 13.00 și joi, în intervalul orar 10.00 – 12.00 la Secția de Împrumut pentru Copii a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” din Iași (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin) se va defășura cercul de creație ARTA DE VACANȚĂ.

Cercul inițiat și coordonat de voluntarele bibliotecii: Bianca Irimia și Sabina Drinceanu, absolvente ale Universității de Arte „George Enescu” Iași, își propune să transforme lectura unei povești în ilustrații grafice.

Finalul activității va consta într-o carte care va conține textul aparținând unei povești cunoscute, aleasă de organizatoarele cercului și desenele copiilor. Lucrările participanților vor fi organizate într-o expoziție  la Secția de Împrumut pentru Copii a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”.

 

Participarea este gratuită.

Vârsta minimă de participare este de 7 ani, vârsta maximă de 11 ani.

Se vor forma două grupe fiecare de câte maxim 10 copii:

Prima grupă va fi pentru copii cu vârste cuprinse între 7 – 9 ani.

A doua grupă va fi pentru copii cu vârste cuprinse între 9 – 11 ani.

 

Înscrierile se fac pe baza permisului de acces la bibiotecă, direct la sediul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile Comerciale, mezanin), sau prin telefon, la numărul 0332110044, la Biroul Împrumut pentru Copii.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva