Biblioteca – un nou prieten

1 Iunie este cel mai bun prilej de a săƒrbăƒtori copilăƒria și copiii, de a le oferi iubirea și surprizele noastre și, chiar dacムa trecut o săƒptăƒmânムde la aceastムdatăƒ, cei mici își doresc sムrăƒmânムîn atmosfera ineditムa acelor zile. Acesta a fost și scopul colectivului Filialei „G. Ibrăƒileanu” atunci când am invitat în mijlocul nostru douムgrupe de copii de la „Grăƒdinița Veselă”.

Atent supravegheați de doamnele educatoare Iulia Canura și Alina Bacinschi, alăƒturi de care s-a aflat în permanență și doamna director Dima Maria, copiii au aflat cムexistムși un alt mod de a te amuza și anume acela de a răƒsfoi paginile căƒrților dedicate lor.

Unii din ei, pentru prima oarムîn acest tip de spațiu, au găsit destul de repede motivația revenirii pentru cム„Eu pe asta o vreau!”. Se refereau desigur la căƒrțile frumos ilustrate pe care le-am pregăƒtit special pentru ei. Curiozitatea lor pentru prințese, dinozauri, insecte, cavaleri, corpul omenesc și câte altele a găƒsit un răƒspuns vizual pe măƒsurムîn paginile căƒrților de pe rafturile bibliotecii.

La o viitoare întâlnire pe care ne-am propus sムo avem, acești copii vor înțelege și mai bine de ce biblioteca le poate fi un prieten de năƒdejde. Doar printre căƒrți poți afla ce trebuie sムfaci ca sムfii cel mai bun.

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva