Se deschide Filiala „Ion Creangă”!

Filiala „Ion Creangă” a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”, situată la Casa de Cultură a Sindicatelor (Bd. Socola, nr. 34, etaj), își deschide porțile pentru public miercuri, 1 martie 2017.
Filiala „Ion Creangă” este a doua filială de cartier deschisă în ultimii doi ani și a șasea ca număr și este constituită în urma preluării patrimoniului bibliotecii Casei de Cultură a Sindicatelor. Recuperăm astfel, pentru cultura scrisă, un spațiu tradițional de bibliotecă, de care sunt legate amintirile multor ieșeni. Sperăm ca din strădania noastră să se nască o oază de cultură și de educație pentru numerosul public tânăr care locuiește în zonă sau o tranzitează în drum spre școală.
Cu o suprafață utilă de peste 300 mp, noua filială oferă spre împrumut sau consultare aproximativ 38.000 de volume din toate domeniile, ziare și reviste, acces la o mediatecă cu peste 1000 de filme în format DVD & Blu-ray și acces gratuit la internet prin rețeaua wi-fi. De asemenea, un spațiu generos a fost amenajat pentru manifestări culturale.
Vă așteptăm!

posteaza un comentariu

noutati pe rafturi

Noutăţi pe rafturile bibliotecii

Arhiva